28 Kasım 2023 - Salı
Bu sayfa Lâ Edri tarafından söylenen; " Yar olmayan insan, Yara olup kalıyor yüreğimizde. " sözünden ve sizin için seçilen sözlerden oluşmaktadır. Lâ Edri hakkında daha fazla bilgi ve söz için tıklayınız.
Yar olmayan insan, Yara olup kalıyor yüreğimizde. - Lâ Edri

Lâ Edri şöyle söylemiş:
Yar olmayan insan, Yara olup kalıyor yüreğimizde.


Önemli : "Yar olmayan insan, Yara olup kalıyor yüreğimizde." sözünün Lâ Edri sözü olmadığını veya içeriğinde hata olduğunu düşünüyorsanız, geri bildirimde bulunabilirsiniz.. Teşekkür ederiz. demlisozler.com
Yorum ve Değerlendirmeler : Bu içerik 1781 görüntüleme aldı.

Bu söze ilk yorumu siz bırakın!

İçeriğe Yorum Yapın

DemliSözler.com

Bu sayfa Lâ Edri söylemiş olduğu Yar olmayan insan, Yara olup kalıyor yüreğimizde. sözünden ve yine Lâ Edri tarafından söylenen sözlerden oluşmaktadır. Ayrıca sayfamız DemliSozler.com, Sözler, Aforizmalar, Bugün doğanlar, Bugün ölenler, Kimler geldi, kimler geçti, Biyografiler, Kısa Hayatlar, Demli sözler, kimin sözü, söz sahibi, sahibinden sözler, demli, sözler, demli sözler, alıntılar, hayatlar, kim söylemiş içeriğini barındırmaktadır.

İçerik Kategorileri

Sosyal Medya

© 2017-2023 demlisozler.com. All Rights Reserved. Designed by HTML Codex