Şöhret afettir; şöhret peşinde koşmak iyi tanınmak için uğraşmak insanlığa yakışmaz. Eğer sen hakikati aşk incisini arıyorsan görünüşten kurtulman denize dalman derinliklere inmen gerek! Yoksa şöhret gösteriş deniz kıyısına düşen köpüktür!
Mevlana
İki gün bir gece tur. Ne çok şey sığar titreşimli sert koltuklu yolculuklara. Oğuzuyla, Alisiyle ve Halilin Fatmasıyla karışan tatlı bir yolculuk. Nasıldır bilirsiniz ne yaşadığınız değil kiminle yaşadığınız.. İyi ki sizle yaşamışım. İki günde gönlümde dolup şiir olarak taşanlar.
Devamı..
Bir ihtar belki, bekli de uzaklaşma ve hesaplaşma çabası. Ne olursa olsun yaşananları değiştirecek her hangi bir durum yok, bu imkansız. Belki de pişmanlıklar sonrası bir iç sesi şiir sizlerle..
Devamı..