Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası
Son güncellenme: 07/12/2023

Güvenliğiniz bizim için önemli. Bu sebeple bizimle paylaşacağınız kişisel verileriz hassasiyetle korunmaktadır.

Biz, demlisozler.com, veri sorumlusu olarak, bu gizlilik ve kişisel verilerin korunması politikası ile, hangi kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceği, işlenen verilerin kimlerle ve neden paylaşılabileceği, veri işleme yöntemimiz ve hukuki sebeplerimiz ile; işlenen verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu hususunda sizleri aydınlatmayı amaçlıyoruz.

Toplanan Kişisel Verileriniz, Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi
IP adresiniz ve kullanıcı aracısı bilgileriniz, sadece analiz yapmak amacıyla ve çerezler (cookies) vb. teknolojiler vasıtasıyla, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen de analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, aramızdaki hizmet ve sözleşme ilişkisi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak işlenecektir.

Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı
Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz sadece analiz yapmak suretiyle; sunduğumuz hizmetlerin gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirebilmek, bu hizmetlere sizin tarafınızdan ulaşılabilmesini ve maksimum düzeyde faydalanılabilmesini sağlamak, hizmetlerimizi, ihtiyaçlarınız doğrultusunda geliştirebilmek ve sizleri daha geniş kapsamlı hizmet sağlayıcıları ile yasal çerçeveler içerisinde buluşturabilmek ve kanundan doğan zorunlulukların (kişisel verilerin talep halinde adli ve idari makamlarla paylaşılması) yerine getirilebilmesi amacıyla, sözleşme ve hizmet süresince, amacına uygun ve ölçülü bir şekilde işlenecek ve güncellenecektir.

Toplanan Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabileceği
Bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz; faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız ve/veya verdiğimiz, sözleşmesel ilişki içerisinde bulunduğumuz, iş birliği yaptığımız, yurt içi ve yurt dışındaki 3. şahıslar ile kurum ve kuruluşlara ve talep halinde adli ve idari makamlara, gerekli teknik ve idari önlemler alınması koşulu ile aktarılabilecektir.

Kişisel Verileri İşlenen Kişi Olarak Haklarınız
KVKK madde 11 uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir. Yukarıda sayılan haklarınızı kullanmak üzere sawebim@gmail.com üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim
Sizlere hizmet sunabilmek amaçlı analizler yapabilmek için, sadece gerekli olan kişisel verilerinizin, işbu gizlilik ve kişisel verilerin işlenmesi politikası uyarınca işlenmesini, kabul edip etmemek hususunda tamamen özgürsünüz. Siteyi kullanmaya devam ettiğiniz takdirde kabul etmiş olduğunuz tarafımızca varsayılacak olup, daha ayrıntılı bilgi için bizimle sawebim@gmail.com e-mail adresi üzerinden iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz.

Konu ve İçeriklerine Göre Demli Sözler..

Acı Adalet Ahlak Aile Sözleri Akıl Allah (cc) Amaç Anın Değeri Araç Arkası Sözler Aşk Sözleri Atasözü Ayrılık Baba Sözler Ben Söylemiştim Bilgelik Bilim Bilinç Çevre - Tabiat Çılgın Sözler Çözüm ve Düşünce Değişim Deneyim Denge ve Fırsat Dikkat ve Eylem Dini Sözler Dostluk Sözleri Dua Düşündürücü Duvar Yazıları Duygusal Sözler Eğer Eğitim Ekonomi Sözleri Eleştirel Empati Farklılık Gazel Gereksiz Gülümsemek Hata Hayal Gücü Hz. Muhammed (sav) Sözleri İçsel Sözler İfade İhanet İlham Verici İmtihan İnsan İlişkileri İntikam Kapak Sözler Kişisel Gelişim Kötülük Mantık Mevlana Sözleri Mustafa Kemal Atatürk Mutluluk Müzikle İlgili Sözler Öğüt Verici Sözler Ölümle İlgili Sözler Öngörü Önyargı Sabır Sağlık Sanat Şiirsel Söz Sorular Stres Susma Tartışma Tevazu Vatan Sözleri Yalnızlık Yaşam Zaman Zeka Zorluk

İÇERİKLER

Ben yeni bir yıl istiyorum
Şiirler
Ben yeni bir yıl istiyorum

ben yeni bir yıl istiyorum
umutların olmadığı
çünkü bütün umutların
gerçekleştiği bir yıl olsun

ben yeni bir yıl istiyorum
çocukların ölmediği
çiçekli çimler üzerinde
koşsunlar cıvıltılarıyla

Devamı..
Toyota'nın Katı Hal Batarya Teknolojisi, Elektrikli Araç Pazarında Yeni Bir Dönem Başlatabilir
Haber
Toyota'nın Katı Hal Batarya Teknolojisi, Elektrikli Araç Pazarında Yeni Bir Dönem Başlatabilir

Toyota, elektrikli araç (EA) pazarında çığır açan bir gelişmeyi duyurarak, tek bir şarjla 1200 kilometre menzil sunan yeni bir katı hal batarya teknolojisini tanıttı. Bu yenilik, Toyota'yı EA pazarının lideri konumuna getiriyor ve menzil endişesini gidererek sektörü kökten değiştirme potansiyeli taşıyor.

Devamı..
İnsan Olmanın Önemi: Millet, Din, Dil Fark Etmez
Makaleler
İnsan Olmanın Önemi: Millet, Din, Dil Fark Etmez

İnsan Olmanın Önemi
Dünya, farklı milletlerden, dinlerden, dillerden ve kültürlerden insanların bir arada yaşadığı bir yerdir. Bu çeşitlilik, dünyanın zenginliğini ve güzelliğini oluşturur. Ancak, bu çeşitlilik aynı zamanda çatışma ve ayrımcılığa da yol açabilir.

Devamı..

İçerik Kategorileri..

Güncel Haber Hikayeler Makaleler Oyun Şiirler

Biyografiler

Jose Saramago Hayatı ve Sözleri
Portekiz, Yazar
11.16.1922 - 18.6.2010
Jose Saramago
Benjamin Constant Hayatı ve Sözleri
Fransız, Yazar
10.25.1767 - 8.12.1830
Benjamin Constant

BİYGORAFİLER ALFABETİK SIRALAMA

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Z Q