Zümrüt Cansel - Zümrüt Cansel Zümrüt Cansel kimdir? Zümrüt Cansel sözleri, ve kısaca hayatı..

Sayfamızda Kıbrıslı Türk Oyuncu Zümrüt Cansel hakkında bilgiler yer almaktadır. Kısaca Zümrüt Cansel Kimdir? Hayatı ve Sözleri derlenmeye çalışılmıştır. DemliSozler.com, Sözler, Aforizmalar, Bugün doğanlar, Bugün ölenler, Kimler geldi, kimler geçti, Biyografiler, Kısa Hayatlar, Demli sözler, kimin sözü, söz sahibi, sahibinden sözler, demli, sözler, demli sözler, alıntılar, hayatlar, kim söylemiş
Zümrüt Cansel İlter Özcan ya da sahne adıyla Zümrüt Cansel 23 Mart 1963 tarihinde dünyaya gelmiştir. Londra Kıbrıslı Türk oyuncu. Sinemaya ilk olarak Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi ile adım attı. 80'li yılların gençlik filmlerinde sorunlu genç kız rolleriyle ismini duyurdu. Eser Özaltındere'den üç çocuğu bulunmaktadır. Sinema sanatçısı Feri Cansel'in kızıdır.

Filmografi

Aldanış (1993)
Melek Yüzlü Cani / Nefret Melek (1986)
Yalnızım Aysel (1985)
Suçlu Gençlik (1985)
Gizli Yara (1985)
Tele Kızlar (1985)
Paranın Esiri (1985)
Bir Sevgi İstiyorum (1984)
Kızgın Güneş (1984)
Gizli Duygular (1984)
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor (1978)

Kaynak: wikipedia.org
Önemli : "Zümrüt Cansel" hayatı ve sözleri hakkında hazırlanan bu sayfada bir hata olduğunu düşünüyorsanız veya düzenleme istiyorsanız, geri bildirimde bulunabilirsiniz..
Teşekkür ederiz. demlisozler.com
Bu içerik 959 görüntüleme aldı.

Bu içeriğe ilk yorumu siz bırakın!

İçeriğe Yorum Yapın

Zümrüt Cansel - Zümrüt Cansel

Zümrüt Cansel

Kıbrıslı Türk Oyuncu
Doğum Tarihi : 23 Mart 1963
Koç Burcu

BİYGORAFİLER ALFABETİK SIRALAMA

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Z Q

İÇERİKLER

Yarın Başka Bir Dünya
Makaleler
Yarın Başka Bir Dünya

Güzel günlerdi diye başlayan cümleler eskide kaldı artık. Günler diye bir şey zaten yok. Asıl olan yaşadığını zannettiğin şuan. Evet ben bu yazıları yazarken ki anım ve senin bu yazıları okumakta olduğun an.. Başka bir zaman yok. Gelecek zaten yok. Ya geçmiş.. Geçmiş olsun. Bitti gitti..

Devamı..
sandığın kadar zor değil açıklaması
Şiirler
sandığın kadar zor değil açıklaması

sandığın kadar zor değil açıklaması
sandığın kadar az içinde biriktirdiklerin
sağlığın kadar yok önlemli hiç birşey
saflığın kadar yok özündeki herşey

Devamı..
Umut İpinde
Şiirler
Umut İpinde

Gün gelir unutulur verilen bütün vaatler
Gün gelir soyunur kabuğundan gerçekler
Önünde dururken her şeyin çıplaklığıyla
Görülmez olur gerçekler bütün gözler

Devamı..

İçerik Kategorileri..

Güncel Haber Hikayeler Makaleler Oyun Şiirler