Tanju Tuncel - Tanju Tuncel Tanju Tuncel kimdir? Tanju Tuncel sözleri, ve kısaca hayatı..

Sayfamızda Türk Dizi, Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Tanju Tuncel hakkında bilgiler yer almaktadır. Kısaca Tanju Tuncel Kimdir? Hayatı ve Sözleri derlenmeye çalışılmıştır. DemliSozler.com, Sözler, Aforizmalar, Bugün doğanlar, Bugün ölenler, Kimler geldi, kimler geçti, Biyografiler, Kısa Hayatlar, Demli sözler, kimin sözü, söz sahibi, sahibinden sözler, demli, sözler, demli sözler, alıntılar, hayatlar, kim söylemiş
Tanju Tuncel 1940 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Tanju Tuncel'in asıl adı Tanju Tunçel'dir, söyleyiş zorluğu sebebiyle "Tunçel"i "Tuncel"e çevirmiştir. Akhisar Ortaokulu, Erenköy Kız Lisesi ve İstanbul Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. Necdet Yakın'la evlenip boşandı. Tiyatroya Gençlik Tiyatrosu'nda başladı. 60 yaş kanunuyla İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda emekli edildi.

Filmografi

1983 Ve Recep Ve Zehra Ve Ayşe (Yusuf Kurçenli)
1989 Uçurtmayı Vurmasınlar (Tunç Başaran)
1991 Menekşe Koyu (Barba Karabuda)
1992 Kanunun Ötesinde (Asaf Köksal)
1994 Babam Askerde (Handan İpekçi)
1994 Artist Palas (Mahinur Ergun)
1995 Yerçekimli Aşklar / Gül ile Adem (Barış Pirhasan)
1997 Sıdıka (Mahinur Ergun)
1999 Çatısız Kadınlar (Mahinur Ergun)
1999 Duruşma (Yalçın Yelence)
1999 Figüran (Cemal Şan)
2000 Dadı (Fatih Aksoy)
2000 Evdeki Yabancı (Ümmü Burhan)
2000 Şaşıfelek Çıkmazı (Mahinur Ergun)
2003 Sultan Makamı (Aydın Bulut)
2006 Yalancı Yarim
2007 Beyaz Melek (Mahsun Kırmızıgül)
2008 Yol Arkadaşım
2009-2011 Geniş Aile
2010 Eyyvah Eyvah
2011 Eyyvah Eyvah 2
2014 Eyyvah Eyvah 3

Kaynak: wikipedia.org
Önemli : "Tanju Tuncel" hayatı ve sözleri hakkında hazırlanan bu sayfada bir hata olduğunu düşünüyorsanız veya düzenleme istiyorsanız, geri bildirimde bulunabilirsiniz..
Teşekkür ederiz. demlisozler.com
Bu içerik 1369 görüntüleme aldı.

Bu içeriğe ilk yorumu siz bırakın!

İçeriğe Yorum Yapın

Tanju Tuncel - Tanju Tuncel

Tanju Tuncel

Türk Dizi, Tiyatro ve Sinema Oyuncusu
Doğum Tarihi : 1940

BİYGORAFİLER ALFABETİK SIRALAMA

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Z Q

İÇERİKLER

Yarın Başka Bir Dünya
Makaleler
Yarın Başka Bir Dünya

Güzel günlerdi diye başlayan cümleler eskide kaldı artık. Günler diye bir şey zaten yok. Asıl olan yaşadığını zannettiğin şuan. Evet ben bu yazıları yazarken ki anım ve senin bu yazıları okumakta olduğun an.. Başka bir zaman yok. Gelecek zaten yok. Ya geçmiş.. Geçmiş olsun. Bitti gitti..

Devamı..
sandığın kadar zor değil açıklaması
Şiirler
sandığın kadar zor değil açıklaması

sandığın kadar zor değil açıklaması
sandığın kadar az içinde biriktirdiklerin
sağlığın kadar yok önlemli hiç birşey
saflığın kadar yok özündeki herşey

Devamı..
Umut İpinde
Şiirler
Umut İpinde

Gün gelir unutulur verilen bütün vaatler
Gün gelir soyunur kabuğundan gerçekler
Önünde dururken her şeyin çıplaklığıyla
Görülmez olur gerçekler bütün gözler

Devamı..

İçerik Kategorileri..

Güncel Haber Hikayeler Makaleler Oyun Şiirler