Selma Karahan Kutluğ - Selma Karahan Kutluğ Selma Karahan Kutluğ kimdir? Selma Karahan Kutluğ sözleri, ve kısaca hayatı..

Sayfamızda Türk Oyuncu Selma Karahan Kutluğ hakkında bilgiler yer almaktadır. Kısaca Selma Karahan Kutluğ Kimdir? Hayatı ve Sözleri derlenmeye çalışılmıştır. DemliSozler.com, Sözler, Aforizmalar, Bugün doğanlar, Bugün ölenler, Kimler geldi, kimler geçti, Biyografiler, Kısa Hayatlar, Demli sözler, kimin sözü, söz sahibi, sahibinden sözler, demli, sözler, demli sözler, alıntılar, hayatlar, kim söylemiş
Selma Karahan Kutluğ 26 Ağustos 1953 tarihinde dünyaya gelmiştir. Türk oyuncu. Lise mezunudur. Tümay Özokur Film Reklam adlı kast ajansındadır. İstanbul Şehir Tiyatroları'na 1963 yılında girdi.

Filmografisi

Hangimiz Sevmedik 2016 Mürvet
Bedel 2015
Kertenkele 2014 Cansu
Lale Devri 2010 Şeref
Yer Gök Aşk 2010 Şeref
Ayrılık 2009 Fatma
Ezel 2009 Kamil'in karısı
Cesaretin Var Mı Aşka (TV dizisi) 2008 Emine
Kabadayı 2007 Afet
Musallat 2007 Suat'ın annesi
Eksik Etek (TV dizisi) 2007
Hatırla Sevgili 2006 Melahat
Esir Kalpler (TV dizisi) 2006 Münevver
Belalı Baldız 2005 Selma (konuk oyuncu)
Beyaz Gelincik 2005 Pakize
Alanya Almanya (TV dizisi) 2005 Türkan
Ayva Sarı Nar Kırmızı (TV dizisi) 2004
Gülbeyaz 2002 Saniye Demiroğlu
Karanlıkta Koşanlar 2001
Üzgünüm Leyla (TV dizisi) 2000
Yedi Numara 2000 Makbule
Dikkat Bebek Var (TV dizisi) 2000 Sevinç
Nilgün (film) 1999 Betül
Alnalı Tahir (TV dizisi) 1998 Necla
Unutabilsem (TV dizisi) 1998
Ayrı Dünyalar (TV dizisi) 1998 Suzan
Sakin Kasabanın Kadınları (film) 1997 Aynur
Böyle mi Olacaktı (TV dizisi) 1997 Şermin Arıkan
Eltiler (TV dizisi) 1997 Nihal
Kaldırım Çiçeği (TV dizisi) 1996
Gizli Aşk (TV dizisi) 1995
Evdekiler (TV dizisi) 1995 Şermin
Bizim Mahalle (TV dizisi) 1993 Suat'ın annesi
Uzun İnce Bir Yol (film) 1991

Kaynak: wikipedia.org
Önemli : "Selma Karahan Kutluğ" hayatı ve sözleri hakkında hazırlanan bu sayfada bir hata olduğunu düşünüyorsanız veya düzenleme istiyorsanız, geri bildirimde bulunabilirsiniz..
Teşekkür ederiz. demlisozler.com
Bu içerik 449 görüntüleme aldı.

Bu içeriğe ilk yorumu siz bırakın!

İçeriğe Yorum Yapın

Selma Karahan Kutluğ - Selma Karahan Kutluğ

Selma Karahan Kutluğ

Türk Oyuncu
Doğum Tarihi : 26 Ağustos 1953
Başak Burcu

BİYGORAFİLER ALFABETİK SIRALAMA

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Z Q

İÇERİKLER

Yarın Başka Bir Dünya
Makaleler
Yarın Başka Bir Dünya

Güzel günlerdi diye başlayan cümleler eskide kaldı artık. Günler diye bir şey zaten yok. Asıl olan yaşadığını zannettiğin şuan. Evet ben bu yazıları yazarken ki anım ve senin bu yazıları okumakta olduğun an.. Başka bir zaman yok. Gelecek zaten yok. Ya geçmiş.. Geçmiş olsun. Bitti gitti..

Devamı..
sandığın kadar zor değil açıklaması
Şiirler
sandığın kadar zor değil açıklaması

sandığın kadar zor değil açıklaması
sandığın kadar az içinde biriktirdiklerin
sağlığın kadar yok önlemli hiç birşey
saflığın kadar yok özündeki herşey

Devamı..
Umut İpinde
Şiirler
Umut İpinde

Gün gelir unutulur verilen bütün vaatler
Gün gelir soyunur kabuğundan gerçekler
Önünde dururken her şeyin çıplaklığıyla
Görülmez olur gerçekler bütün gözler

Devamı..

İçerik Kategorileri..

Güncel Haber Hikayeler Makaleler Oyun Şiirler