Şebnem Köstem - Şebnem Köstem Şebnem Köstem kimdir? Şebnem Köstem sözleri, ve kısaca hayatı..

Sayfamızda Türk Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Şebnem Köstem hakkında bilgiler yer almaktadır. Kısaca Şebnem Köstem Kimdir? Hayatı ve Sözleri derlenmeye çalışılmıştır. DemliSozler.com, Sözler, Aforizmalar, Bugün doğanlar, Bugün ölenler, Kimler geldi, kimler geçti, Biyografiler, Kısa Hayatlar, Demli sözler, kimin sözü, söz sahibi, sahibinden sözler, demli, sözler, demli sözler, alıntılar, hayatlar, kim söylemiş
Şebnem Köstem 7 Ağustos 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk tiyatro ve sinema sanatçısıdır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı bitirdi. Tiyatro bölümünden önce şan üzerine eğitim aldı. Daha sonra tiyatro bölümüne geçti ve 1993 yılında mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'na girdi. Bu arada Tiyatro Stüdyosu, Tiyatro Oyunevi, Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu gibi tiyatrolarda konuk oyuncu olarak oynadı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra televizyon, sinema ve seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

Rol aldığı tiyatro oyunları

Aldatma : Harold Pinter - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Hayal-i Temsil : Ahmet Sami Özbudak - İstanbul Şehir Tiyatrosu
İmparatorluk Kuranlar Yahut Şümürz : Boris Vian - Hayal Perdesi
Kösem Sultan : Turan Oflazoğlu - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Hedda Gabler : Henrik Ibsen - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Tehlikeli İlişkiler : Choderlos De Laclos - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Bakhalar : Euripides - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Bayazıt : Jean Racine - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Irk Bitig : Kocaeli Şehir Tiyatrosu
Bana Mastikayı Çalsana : Nilbanu Engindeniz
Beş Yıl Geçince : Federico Garcia Lorca : Tiyatro Oyunevi
Medea : Euripides - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Gayri Resmi Hürrem : Özen Yula - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Sekiz Kadın : Robert Thomas - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Sersem Kocanın Kurnaz Karısı :Haldun Taner - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Kafkas Tebeşir Dairesi : Bertolt Brecht - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Bir Ata Krallığım : Shakespeare - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Söz Veriyorum - İstanbul Şehir Tiyatrosu
Bağla Şu İşi : David Mamet - (Tiyatro Stüdyosu)
Kül Kedisi : (Oyuncular)
Kadınlar Devleti : (Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu)

Filmografisi

Kadın - 2018 Jülide
Ferahfeza - 2012
Leyla'nın Evi - 2012
Ezber (film) - 2009
Gökten Üç Elma Düştü - 2008
Mutluluk - 2007 Döne
Komiser Nevzat - 2007 Despina
Barda - 2006 Avukat
Ihlamurlar Altında - 2005 Canan
Tarçın Konuştu - 2004
Kırlangıç - 2004
Hürrem Sultan - 2003 Kalfa Edadil
Yılan Hikayesi - 2001 Derya

Ödülleri

8. Afife Tiyatro Ödülleri, 2004, Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu, Gayri Resmi Hürrem

Kaynak: wikipedia.org
Önemli : "Şebnem Köstem" hayatı ve sözleri hakkında hazırlanan bu sayfada bir hata olduğunu düşünüyorsanız veya düzenleme istiyorsanız, geri bildirimde bulunabilirsiniz..
Teşekkür ederiz. demlisozler.com
Bu içerik 502 görüntüleme aldı.

Bu içeriğe ilk yorumu siz bırakın!

İçeriğe Yorum Yapın

Şebnem Köstem - Şebnem Köstem

Şebnem Köstem

Türk Tiyatro ve Sinema Oyuncusu
Doğum Tarihi : 7 Ağustos 1969
Aslan Burcu

BİYGORAFİLER ALFABETİK SIRALAMA

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Y Z Q

İÇERİKLER

Yarın Başka Bir Dünya
Makaleler
Yarın Başka Bir Dünya

Güzel günlerdi diye başlayan cümleler eskide kaldı artık. Günler diye bir şey zaten yok. Asıl olan yaşadığını zannettiğin şuan. Evet ben bu yazıları yazarken ki anım ve senin bu yazıları okumakta olduğun an.. Başka bir zaman yok. Gelecek zaten yok. Ya geçmiş.. Geçmiş olsun. Bitti gitti..

Devamı..
sandığın kadar zor değil açıklaması
Şiirler
sandığın kadar zor değil açıklaması

sandığın kadar zor değil açıklaması
sandığın kadar az içinde biriktirdiklerin
sağlığın kadar yok önlemli hiç birşey
saflığın kadar yok özündeki herşey

Devamı..
Umut İpinde
Şiirler
Umut İpinde

Gün gelir unutulur verilen bütün vaatler
Gün gelir soyunur kabuğundan gerçekler
Önünde dururken her şeyin çıplaklığıyla
Görülmez olur gerçekler bütün gözler

Devamı..

İçerik Kategorileri..

Güncel Haber Hikayeler Makaleler Oyun Şiirler