Yaprak Özdemiroğlu Hayatı ve Sözleri | DemliSözler.com - Hayatlar ve hayata hoş seda Demli Sözler

Sayfamızda Türk Dizi, Tiyatro ve Sinema Oyuncusu, Balerin Yaprak Özdemiroğlu hakkında bilgiler yer almaktadır. Kısaca Yaprak Özdemiroğlu Kimdir? Hayatı ve Sözleri derlenmeye çalışılmıştır. DemliSözler.com, Sözler, Aforizmalar, Bugün doğanlar, Bugün ölenler, Kimler geldi, kimler geçti, Biyografiler, Kısa Hayatlar, Demli sözler, kimin sözü, söz sahibi, sahibinden sözler, demli, sözler, com, demli sözler com

Yaprak Özdemiroğlu

Yaprak Özdemiroğlu - Yaprak Özdemiroğlu Türk Dizi, Tiyatro ve Sinema Oyuncusu, Balerin
Doğum Tarihi : 14 Ağustos 1963
Aslan Burcu

Sayfayı Paylaş :

Yaprak Özdemiroğlu 14 Ağustos 1963 tarihinde dünyaya gelmiştir. Ankara Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, balerin. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü mezunu olan Özdemiroğlu, profesyonelliğe tiyatro ile başladı. 1981 yılında Yeşilçam'a geçerek sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Sanatçı, Attila Özdemiroğlu'nun kızıdır. 1993 yılında müzisyen İskender Paydaş ile evlendi. Ancak bu evlilik 2000 yılında sona erdi ve çift boşandı. İkinci evliliğini 2001 yılında eski manken Murat Erbelger ile yaptı. 2010 yılında boşandı.

Filmografi

Kumsaldaki İzler - 2002
Üzgünüm Leyla - 2000
Zontellektüel Abdullah - 1994
Arkadaşım Şeytan - 1988
Yalnız Kadın - 1987
Merdoğlu Ömer Bey - 1986
Yarın Ağlayacağım / Erkekler de Ağlar - 1986
Gülüşan - 1985
Çılgın Arzular - 1984
Fırtına Gönüller - 1984
Sevmek Yeniden Doğmak - 1984
Damga - 1984
Çaresizim - 1984
Dil Yarası - 1984
Feryat - 1983
Beyaz Ölüm - 1983
Şekerpare - 1983
Alişan - 1982
Dolap Beygiri - 1982
Şöhretin Sonu - 1981
Hababam Sınıfı Güle Güle - 1981

Kaynak: wikipedia.org

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Y
Z
Q

Yorumlar / Değerlendirmeler Görüntüleme : 14

Yorum yok! Bu içeriğe ilk yorumu siz bırakın..


Bu güne özel Demli Sözler..