Kaan Tangöze Hayatı ve Sözleri | DemliSözler.com - Hayatlar ve hayata hoş seda Demli Sözler

Sayfamızda Solist, Gitarist Kaan Tangöze hakkında bilgiler yer almaktadır. Kısaca Kaan Tangöze Kimdir? Hayatı ve Sözleri derlenmeye çalışılmıştır. DemliSozler.com, Sözler, Aforizmalar, Bugün doğanlar, Bugün ölenler, Kimler geldi, kimler geçti, Biyografiler, Kısa Hayatlar, Demli sözler, kimin sözü, söz sahibi, sahibinden sözler, demli, sözler, com, demli sözler com

Kaan Tangöze

Kaan Tangöze - Kaan Tangöze Solist, Gitarist
Doğum Tarihi : 5 Eylül 1973
Başak Burcu

Sayfayı Paylaş :

Kaan Tangöze, 5 EyIül 1973'te İstanbul'da doğdu. Şişli Terakki Lisesi, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm BöIümü'nü bitirmiştir. ABD'de Seattle Üniversitesi'nde ekonomi üzerine yüksek lisans yapmıştır. Grunge / Alternatif rock müziği yapan Duman grubunun solisti ve gitaristi. Solaktır. Tam adı Rıza Kaan Tangöze'dir.

ABD'de eğitimini sürdürürken Yakup Trana ile beraber müzik çalışmalarına da devam etti. Seattle'da yazdığı 'La,la,la,la' isimli bir parçası ABD'de yayınlanan iki toplama albümde yer aldı. 1999 yılında, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokas'la Duman'ı kurmuştur. Duman kurulmadan önce Ari Barokas ile birlikte Mad Madame isimli grunge/cover yapan bir grupları vardı.Ocak 2006'da, Duman grubundan Batuhan Mutlugil ve Yakup Trana'yla beraber, Karanlıkta ve Tam OIsun adlı iki parçanın yer aldığı Karanlıkta isimli bir solo çalışma yaptı. Yeşim Salkım'ın Beyhude isimli parçasında vokal yaptı. Vokalistliğini yaptığı Duman grubunun şimdiye kadar 6 stüdyo albümü, 2 konser albümü ve 1 konser DVD'si vardır. Ayrıca 2004 yılında Avrupa'da yapılan solo yarışmasında 2.lik başarısı göstermiştir.

10 Ekim 2002 tarihinde Türkiye güzeli sevgilisi Ahu Paşakay evinde intihar etmiştir. 24 Mart 2010 tarihinde 4 senedir birlikte olduğu manken Seçkin Piriler ile evlenmiştir. Kaan Tangöze' nin evlendiği eşi Seçkin Piriler'den Hakan ve Volkan adında iki oğlu olmuştur.

Diskografi

Stüdyo Albümleri
Eski Köprünün Altında (1999)
Belki Alışman Lazım (2002)
Seni Kendime Sakladım (2005)
Duman I (2009)
Duman II (2009)
Darmaduman (2013)

Konser Albümleri
Konser (2003)
Bu Akşam (2004)
Rock'n Coke Konseri (2008)
Canlı (2011)

Klipler
Köprüaltı (1999) - Eski Köprünün Altında
Hayatı Yaşa (1999) - Eski Köprünün Altında
Bebek (2000) - Eski Köprünün Altında
Her Şeyi Yak (2002) - Belki Alışman Lazım
Oje (2002) - Belki Alışman Lazım
Bu Akşam (2003) - Belki Alışman Lazım
Çile Bülbülüm [Konser] (2003) - Konser
OImadı Yar [Konser] (2003) - Konser
Belki Alışman Lazım (2003) - Belki Alışman Lazım
Seni Kendime Sakladım (2005) - Seni Kendime Sakladım
Aman Aman (2006) - Seni Kendime Sakladım
Karanlıkta (2006) - Yakup & Kaan & Batuhan - Karanlıkta
En Güzel Günüm Gecem (2006) - Seni Kendime Sakladım
Dibine Kadar (2009) - Duman I
Senden Daha Güzel (2009) - Duman II
Elleri Ellerime (2010) - Duman II
Sor Bana Pişman Mıyım (2011) - Duman I
Helal OIsun (2011) - Canlı
İyi De Bana Ne (Akustik) (2012) - Canlı
Yürek (2013)
Melankoli (2014)

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V
Y
Z
Q

Yorumlar / Değerlendirmeler Görüntüleme : 844

Yorum yok! Bu içeriğe ilk yorumu siz bırakın..


Bu güne özel Demli Sözler..